Tiimi
Zaparossa sinua palvelee huippuammattilaisten iloinen tiimi, joka on valmis haastamaan itsensä joka päivä. Palvelemme sinua kokonaisvaltaisesti rennolla otteella kauneuden kaikilla osa-alueilla.Haluamme tuottaa laadukasta ja miellyttävää parturi-kampaamo- ja kauneudenhoitopalvelua jokaiselle asiakkaallemme osaavissa käsissämme. Meidän puoleen voit kääntyä kaikissa hiuksiin ja ihoon- sekä kauneudenhoitoon liittyvissä asioissa. Samalla kun suot itsellesi ihanan hemmotteluhetken, saat myös uuden piristyneen näyttävän ilmeen. 

 Parturi-kampaaja Olga

Taitava Olga tykkää pitkien hiusten värjäyksistä ja erityisesti kaikki vaalennukset ovat lähellä sydäntä. Hän tekee työnsä rauhallisesti ja tarkasti panostaen työn laatuun. Olga inspiroituu työssään hiusten suurista muutoksista. 


Kosmetologi Niina

Herttainen Niina on taitava ja tarkka tekemään ripsipidennyksiä ja microblading kulmia. Luonteeltaan hän on sydämellinen ja rauhallinen. Työkavereiden mielestä Niina on hauskaa seuraa. 

Motto: Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. 

Parturi-kampaaja Sini (Aloittaa työt elokuun alussa)

Parturi-kampaaja Nina

Valloittava Nina on Zaparon omistaja. Hänen bravuuri on lyhyiden ja polkkamittaisten hiusten erilaiset leikkaukset. Luonteeltaan hän on menevä ja puhelias. Työkavereiden mielestä hyväntuulinen ja humoristinen työkaveri.

Motto: Älä tee niinkuin minä teen. Tee niinkuin minä sanon. 

Parturi-kampaaja Johanna, Zaparon kesätyöntekijä)

Reipas Sini tykkää tehdä kaikenlaisia värjäyksiä. Sinin vahvuuksiin kuuluu hiusten erilaiset raidoitukset. Luonteeltaan Sini on huumorintajuinen ja miellyttävä asiakaspalvelija. Hän rakastaa myös lapsia, joten kaikki pikku asiakkaatkin ovat tervetulleita Sinin käsittelyyn. (Sini palaa töihin elokuun alussa)