Tiimi
Zaparossa sinua palvelee huippuammattilaisten iloinen tiimi, joka on valmis haastamaan itsensä joka päivä. Palvelemme sinua kokonaisvaltaisesti rennolla otteella kauneuden kaikilla osa-alueilla.Haluamme tuottaa laadukasta ja miellyttävää parturi-kampaamo- ja kauneudenhoitopalvelua jokaiselle asiakkaallemme osaavissa käsissämme. Meidän puoleen voit kääntyä kaikissa hiuksiin ja ihoon- sekä kauneudenhoitoon liittyvissä asioissa. Samalla kun suot itsellesi ihanan hemmotteluhetken, saat myös uuden piristyneen näyttävän ilmeen. 

Kampaaja-parturi Nina

Valloittava Nina on Zaparon omistaja. Hänen bravuuri on lyhyiden ja polkkamittaisten hiusten erilaiset leikkaukset. Luonteeltaan hän on menevä ja puhelias. Työkavereiden mielestä hyväntuulinen ja humoristinen työkaveri.  

                                                             Parturi-kampaaja Kati

Kati, parturi-kampaaja Oulu
Kati, parturi-kampaaja Oulu

Kati työskentelee omassa haaveammatissa ja onkin alan moniosaaja. Katilta onnistuu hiusten lisäksi kestolakkaukset, ripsipidennykset kuin meikkien teko. Ammattitaitoa onkin jo kertynyt 10 vuotta.  

                                                                Kampaaja Olga

Taitava Olga tykkää tehdä pitkien hiusten värjäyksiä ja erityisesti kaikki vaalennustyöt ovat mieluisia. Hän tekee työnsä rauhallisesti keskittyen ja panostaa työn laatuun. Inspiroivaa työskentelyssä on toteuttaa suuria muutoksia.