Tiimi
Zaparossa sinua palvelee huippuammattilaisten iloinen tiimi, joka on valmis haastamaan itsensä joka päivä. Palvelemme sinua kokonaisvaltaisesti rennolla otteella kauneuden kaikilla osa-alueilla.Haluamme tuottaa laadukasta ja miellyttävää parturi-kampaamo- ja kauneudenhoitopalvelua jokaiselle asiakkaallemme osaavissa käsissämme. Meidän puoleen voit kääntyä kaikissa hiuksiin ja ihoon- sekä kauneudenhoitoon liittyvissä asioissa. Samalla kun suot itsellesi ihanan hemmotteluhetken, saat myös uuden piristyneen näyttävän ilmeen. 

 Parturi-kampaaja Olga

Taitava Olga tykkää pitkien hiusten värjäyksistä ja erityisesti kaikki vaalennukset ovat lähellä sydäntä. Hän tekee työnsä rauhallisesti ja tarkasti panostaen työn laatuun. Olga inspiroituu työssään hiusten suurista muutoksista. 
Parturi-kampaaja Sini (palaa töihin elokuussa)

Reipas Sini tykkää tehdä kaikenlaisia värjäyksiä. Sinin vahvuuksiin kuuluu hiusten erilaiset raidoitukset. Luonteeltaan Sini on huumorintajuinen ja miellyttävä asiakaspalvelija. Hän rakastaa myös lapsia, joten kaikki pikku asiakkaatkin ovat tervetulleita Sinin käsittelyyn.  

Kosmetologi Satu 

Kosmetologimme Satu on kauneuden ammattilainen. Satulle ihmisten hyvinvointi on tärkeää ja hän haluaa tarjota asiakkaille rentouttavan ja mielekkään hoitokokemuksen, niinpä Satun tekemiin hoitokäsittelyihin on ihana antautua. Motto: Never stop learning, because life never stops teaching.

Kampaaja-parturi Nina

Valloittava Nina on Zaparon omistaja. Hänen bravuuri on lyhyiden ja polkkamittaisten hiusten erilaiset leikkaukset. Luonteeltaan hän on menevä ja puhelias. Työkavereiden mielestä hyväntuulinen ja humoristinen työkaveri.

Motto: Älä tee niinkuin minä teen. Tee niinkuin minä sanon.