Tiimi
Zaparossa sinua palvelee huippuammattilaisten iloinen tiimi, joka on valmis haastamaan itsensä joka päivä. Palvelemme sinua kokonaisvaltaisesti rennolla otteella kauneuden kaikilla osa-alueilla.Haluamme tuottaa laadukasta ja miellyttävää parturi-kampaamo- ja kauneudenhoitopalvelua jokaiselle asiakkaallemme osaavissa käsissämme. Meidän puoleen voit kääntyä kaikissa hiuksiin ja ihoon- sekä kauneudenhoitoon liittyvissä asioissa. Samalla kun suot itsellesi ihanan hemmotteluhetken, saat myös uuden piristyneen näyttävän ilmeen. 

              Parturi-kampaaja Sini 

Reipas Sini tykkää tehdä kaikenlaisia värjäyksiä. Sinin vahvuuksiin kuuluu hiusten erilaiset raidoitukset. Luonteeltaan Sini on huumorintajuinen ja miellyttävä asiakaspalvelija. Hän rakastaa myös lapsia, joten kaikki pikku asiakkaatkin ovat tervetulleita Sinin käsittelyyn.  

            Kosmetologi Madina

Madina, kosmetologi Oulu
Madina, kosmetologi Oulu

Työssään  Madina on perfektionisti ja tekee työnsä tarkasti  ja intohimolla.
Madina auttaa sinua ihonhoitoon liittyvissä haasteissa. Tervetuloa tutustumaan ja nauttimaan hoidoista. Madina palvelee sinua myös Venäjän kielellä.

Kosmetologi Satu

Kosmetologimme Satu on kauneuden ammattilainen. Satulle ihmisten hyvinvointi on tärkeää ja hän haluaa tarjota asiakkaille rentouttavan ja mielekkään hoitokokemuksen, niinpä Satun tekemiin hoitokäsittelyihin on ihana antautua. Motto: Never stop learning, because life never stops teaching.

Kampaaja-parturi Nina

Valloittava Nina on Zaparon omistaja. Hänen bravuuri on lyhyiden ja polkkamittaisten hiusten erilaiset leikkaukset. Luonteeltaan hän on menevä ja puhelias. Työkavereiden mielestä hyväntuulinen ja humoristinen työkaveri.

Motto: Älä tee niinkuin minä teen. Tee niinkuin minä sanon. 

              Kampaaja Olga


Taitava Olga tykkää tehdä pitkien hiusten värjäyksiä ja erityisesti kaikki vaalennustyöt ovat mieluisia. Hän tekee työnsä rauhallisesti keskittyen ja panostaa työn laatuun. Inspiroivaa työskentelyssä on toteuttaa suuria muutoksia.