Kauneushoitola
Meillä on käytössämme upea orgaaninen ihonhoitosarja Organique. Organiquen inspiraationa toimii luonto, mikä näkyy tuotteiden luonnosta peräisin olevista ainesosista. Luonnollisuuden lisäksi tuotteissa panostetaan pakkausten miellyttävään ulkoasuun, tuotteiden kauniisiin väreihin, tuoksuihin ja samettiseen koostumukseen. Organique -tuotteiden valmistus tapahtuu Puolassa pienessä Oborniki Ślaskie -nimisessä kaupungissa ja siellä suurin osa tuotteista tuotetaan käsityönä. Organiquen monet tuotteet sopivat myös kasvissyöjille ja vegetaristeille. Jo 48 Organiquen tuotetta on saanut VIVA yhdistyksen myöntämän eettisyyden sertifikaatin. Ne kosmetiikkatuotteet eivät sisällä eläinperäisiä aineita: valmisteita, puolivalmisteita eivätkä lihasta, kalasta tai merenelävistä saatavia raaka-aineita tai saasteita.                                                                                                                                                          Toinen Zaparon kauneushoitolan käytössä  oleva sarja on Saksalainen B I O D R O G A joka on ammattikosmetiikkasarja, ja se tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja erilaisiin ihon ongelmiin. Biodrogan koti on Saksassa Baden-Badenissa, joka on maailmankuulu kylpyläkaupunki. B I O D R O G A haluaa tarjota naisille ja miehille terveemmän ja kauniimman ihon, alan tieteen viimeisten saavutusten avulla.                                                                                                                                                   

 Hei, olen Satu, SKY-kosmetologi ja teen perinteisten kosmetologi-hoitojen lisäksi esim. hierontaa bambu-kepeillä, intialaista päähierontaa, meikkaukset, mikroneulaukset kasvoille, kestotaivutukset, sokeroinnit, jalkahoidot jne. Kauneudenhoito ja ihmisten hyvinvointi on aina kiinnostanut minua ja siksi haluan tarjota asiakkailleni mahdollisen rentouttavan ja mielekkään hoitokokemuksen. Nähdään pian 😊.


KASVOHOIDOT

Peruskasvohoito (luonnonkosmetiikka, Organique) 45min 59€

Kun kasvosi tarvitsevat kosteutusta, puhdistusta tai hemmottelua.

Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, naamio, loppuvoiteet.

Erikoiskasvohoito 75min (Ammattikosmetiikka Biodroga institut sekä Biodroga Md) 85€

Kun ihosi kaipaa voimakkaampaa kuorintaa tai tehohoitoja (anti-age), tai kun ihosi on rasittunut, kuiva, samea tai epäpuhdas.

Alkupuhdistus, ultraäänikuorinta tai timanttikuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, pidempi hieronta, naamio, loppuvoiteet. Asiakkaan halutessa pikainen ehostus.

Ultraääni-ihonpuhdistus 60min 69€

Kärsitkö epäpuhtaasta ihosta?

Alkupuhdistus, ultraäänikuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, loppuvoiteet.

Timanttikuorinta 60min 69€ (tarjous 55€)

Kun haluat virkistää sameaa, tukkoista tai kuivaa ihoa.

Alkupuhdistus, timanttikuorinta,mekaaninen puhdistus, naamio, loppuvoiteet.

Luxus kasvohoitopaketti 120min 210€

Kun haluat itsellesi kokonaisvaltaisen hemmottelun tai haluat muistaa lähimmäistäsi ihanalla lahjalla.

Alkupuhdistus, 2 laitehoitoa, mekaaninen ihonpuhdistus, extrapitkä hieronta, tehonaamio, silmänympäryshoito, kulmien siistiminen, loppuvoiteet.

Lisäksi saat kaksi kosmetologin sinulle valitsemaa ylellistä hoitotuotetta, jotka hemmottelevat ihoasi päivittäisessä ihonhoidossa.

Fresh Up 30min 40€

Haluatko näyttää hehkuvalta juhlissa tai vain pikapiristystä kasvoillesi? 

Alkupuhdistus, kuorinta, naamio, tehoseerumi, loppuvoiteet.

Kasvohieronta 30min 35€

Kasvojen, pään ja niska- hartiaseudun hieronta

Mikroneulaus 60min 149€

Mikroneulaus uudistaa tehokkaasti veltostunutta ihoa. Hoidon avulla saadaan hyviä tuloksia arpien, laajentuneiden ihohuokosten ja maksaläiskien hoidossa. Neulaus vahvistaa auringon vaurioittamaa ihoa sekä hoitaa  myös couperosa ihoa. Ihosta tulee kimmoisampi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen. Neulausta käytetään myös tasoittamaan mm. raskaus- ja aknearpia.

 Jo yksikin mikroneulauskerta antaa näkyviä tuloksia, mutta pitkäaikainen hyöty saadaan vasta tekemällä useampi hoito , esimerkiksi kolmesta viiteen, riippuen halutusta tuloksesta. Ja ylläpitämään saavutetut tulokset säännöllisillä hoidoilla noin 2 kk välein.

Happohoito 60min. 70€

Erilaisiin iho-ongelmiin: Ihon epäpuhtaudet, pigmenttiläiskät, rypyt, juonteet, epätasainen iho, laajentuneet ihohuokoset, aknearvet, auringon aiheuttamat ihovauriot, harmaa iho.  Happokuorinta on hyvä vaihtoehto myös nuorelle, joka kärsii ihon epäpuhtauksista. Ei hilseilyä eikä kovaa punoitusta hoidon jälkeen. Sis. alkupuhdistuksen, hapon, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, hoitoseerumin imeytyksen, naamion sekä hoitovoiteet.
Kulmien ja ripsien kestovärjäys kasvohoidon yhteydessä 20€ (sis. muotoilun)

-kulmat hoidon yhteydessä 10€

-kulmat + muotoilu hoidon yhteydessä 15€

-ripset hoidon yhteydessä 10€

KÄSIEN JA JALKOJEN HOITO AMMATTITAIDOLLA

Käsihoito 45min. 55€

Kun kätesi ja kynsinauhasi ovat kuivat

Kylvetys, kuorinta, kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen,hieronta, naamio ja lakkaus.

Jalkahoito 75min. 75€  (tarjous60€)

Kun jalkapohjasi ovat kuivat ja karheat

Täydellinen jalkahoito
Kylvetys, kuorinta, kynsien leikkaus, viilaus, kynsinauhojen siistiminen, kovettuminen ja känsien poisto, raspaus, hieronta, hoitonaamio ja lakkaus.

Kestolakkaus käsien kynsiin tai varpaankynsiin 50€

Pientä piristystä arkeen

sis. kynsien siistimisen ja kestolakkauksen.


VARTALOHOIDOT

Selänpuhdistus 45min. 55€

Timanttihionta, ultraäänikuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio, loppuvoide

Selluliittihoito yksi alue 45min. 75€

( reidet, vatsa, peppu, allit ) 

Kuorinta, ultraääni imeytys, naamio, loppuvoide


HIERONNAT

Hieronta bambukepeillä 30min. 40€

Bambukepeillä tehtävä hieronta laukaisee lihaksista tehokkaasti jännityksiä. Bambukepeillä saadaan lievitettyä jännityksiä  syvistä lihaksista. Hieronta on miellyttävää ja rentouttavaa.   

Hieronta bambukepeillä 60min. 69€

Hemmotteleva kuumakivihieronta 60min. 70€

 Lämpöhoito lievittää kipua, tehostaa veren- ja lymfakiertoa, rentouttaa lihaksia ja lisää sidekudoksen elastisuutta sekä rauhoitta ja tasapainottaa hermostoa. 

Intialainen päähieronta 45min. 55€

Intialainen päähieronta toimii kokonaisvaltaisesti vaikuttaen kehoon ja mieleen. Se on rentouttava, rauhoittava ja ajatuksia kirkastava hoito. Intialainen päähieronta on yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa. Vaikka hieronnan aikana käsitellään vain yläosa, sen vaikutukset ulottuvat koko kehoon ja mieleen. Hieronta rentouttaa, poistaa stressiä ja virkistää mieltä. Rentoutuneena ajatuksemme virtaavat kirkaammin ja mielihyvän tunne kasvaa. 


Kosmetologin tekemänä kulmien tai ripsien kestovärjäys 15€  

Kulmien ja ripsien värjäys (sis.muotoilu) 33€