Kauneushoitola
Meillä on käytössämme upea orgaaninen ihonhoitosarja Organique. Organiquen inspiraationa toimii luonto, mikä näkyy tuotteiden luonnosta peräisin olevista ainesosista. Luonnollisuuden lisäksi tuotteissa panostetaan pakkausten miellyttävään ulkoasuun, tuotteiden kauniisiin väreihin, tuoksuihin ja samettiseen koostumukseen. Organique -tuotteiden valmistus tapahtuu Puolassa pienessä Oborniki Ślaskie -nimisessä kaupungissa ja siellä suurin osa tuotteista tuotetaan käsityönä. Organiquen monet tuotteet sopivat myös kasvissyöjille ja vegetaristeille. Jo 48 Organiquen tuotetta on saanut VIVA yhdistyksen myöntämän eettisyyden sertifikaatin. Ne kosmetiikkatuotteet eivät sisällä eläinperäisiä aineita: valmisteita, puolivalmisteita eivätkä lihasta, kalasta tai merenelävistä saatavia raaka-aineita tai saasteita.                                                                                                                                                          Toinen Zaparon kauneushoitolan käytössä  oleva sarja on Saksalainen B I O D R O G A joka on ammattikosmetiikkasarja, ja se tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja erilaisiin ihon ongelmiin. Biodrogan koti on Saksassa Baden-Badenissa, joka on maailmankuulu kylpyläkaupunki. B I O D R O G A haluaa tarjota naisille ja miehille terveemmän ja kauniimman ihon, alan tieteen viimeisten saavutusten avulla.                                                                                                                                                   

Hei, tässä Madina, olen  Zaparon uusi kosmetologi. Olen valmistunut SKY-kosmetologiksi oulussa.
Zaparossa tarjoan sinulle monipuoliset kosmetologiset hoidot ammattitaidolla ja asiantuntemuksella. Palveluihini kuuluvat luonnonmukaiset Organique-kasvohoidot sekä Biodroga erikoiskasvohoidot.
Lisäksi teen käsihoidot, jalkahoidot, sokeroinnit ja ripsien- ja kulmien- kestovärjäykset, sekä hemmottelevia ja rentouttavia vartalohoitoja kuten aromahierontaa ja kuumakivihoitoa.
Hoitojen yhteydessä saat aina myös ihonhoidon ohjausta, sekä suositukseni ihonhoitoon kotona. Aiemmin olen saanut lääketieteen koulutuksen  ja nykyään myös kouluttaudun  säännöllisesti, jotta voin kehittyä työssäni ja auttaa mahdollisimman hyvin mm. ihonhoitoon liittyvissä haasteissa ja ongelmissa. Tervetuloa!

 Всем привет и отличного настроения! Я Мадина, новый косметолог в салоне Zaparo. Закончила профессиональное училище по специальности Косметолог - Эстетист в г. Оулу . Имею медицинское образование. Предлагаю широкий спектр профессиональных услуг в области косметологии, включающих в себя: - основной уход за кожей лица , включая классический массаж лица.- механическая чистка лица - специализированный или аппаратный уход за кожей лица, шеи и декольте ( ультразвуковая чистка лица, алмазный пилинг лица) - классический массаж лица- окрашивание бровей и ресниц, а также коррекция бровей- маникюр,педикюр ( европейский, обрезной ) , а также специализированный маникюр и педикюр включая пилинг, маски, массаж.- уход за телом включает в себя : - Специальный уход ( пилинг, обёртывание)- Антицеллюлитный массаж -Классический расслабляющий массаж - Hot Stones - массаж горячими камнями -Ароматерапия на основе различных эфирных масел.- Шугаринг - Восковая депиляция- Макияж Вы также можете получить от меня профессиональные рекомендации по уходу за кожей в домашних условиях, где я с удовольствием отвечу на ваши вопросы, выслушаю ваши пожелания .Я активный, позитивный, коммуникабельный человек, любящий своё дело и планирующий развиваться в своей профессии. В будущем, хочу вам предоставить следующие услуги : 

-Ламинирование ресниц и бровей. -Наращивание ресниц. -Татуаж бровей, губ, век. -Лазерное удаление старого или неудачного перманентного макияжа. -Прокалывание ушей. -Лазерное удаление волос. -Инъекционные процедуры .
Добро пожаловать в Салон Zaparo !С уважением Мадина.


KASVOHOIDOT

Peruskasvohoito (luonnonkosmetiikka, Organique) 60min 55€

Kun kasvosi tarvitsevat kosteutusta, puhdistusta tai hemmottelua.

Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, naamio, loppuvoiteet.

Rentouttava kasvohoito päähieronnalla 60min 60€

Kun sinä tai lähimmäisesi kaipaatte hemmottelua. Tämä on täydellinen hoito koska se rauhoittaa ja rentouttaa. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumin, tehokkaan lymfaattisen hieronnan (kasvot, kaula, decoltee ja pääalueelle) naamion sekä loppuvoiteet.

Erikoiskasvohoito 75min (Ammattikosmetiikka Biodroga institut sekä Biodroga Md) 85€

Kun ihosi kaipaa voimakkaampaa kuorintaa tai tehohoitoja (anti-age), tai kun ihosi on rasittunut, kuiva, samea tai epäpuhdas.

Alkupuhdistus, ultraäänikuorinta tai timanttikuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, pidempi hieronta, naamio, seerumi ja  loppuvoiteet.  

Ultraääni-ihonpuhdistus 60min 60€

Kärsitkö epäpuhtaasta ihosta?

Alkupuhdistus, ultraäänikuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, loppuvoiteet.

Timanttikuorinta 60min 60€

Kun haluat virkistää sameaa, tukkoista tai kuivaa ihoa.

Alkupuhdistus, timanttikuorinta,mekaaninen puhdistus, naamio, loppuvoiteet.

Fresh Up 30min 40€

Haluatko näyttää hehkuvalta juhlissa tai vain pikapiristystä kasvoillesi? 

Alkupuhdistus, kuorinta, naamio, tehoseerumi, loppuvoiteet.

Kasvohieronta 30min 35€

Kasvojen, pään ja niska- hartiaseudun hieronta

Mikroneulaus 60min 149€

Mikroneulaus uudistaa tehokkaasti veltostunutta ihoa. Hoidon avulla saadaan hyviä tuloksia arpien, laajentuneiden ihohuokosten ja maksaläiskien hoidossa. Neulaus vahvistaa auringon vaurioittamaa ihoa sekä hoitaa  myös couperosa ihoa. Ihosta tulee kimmoisampi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen. Neulausta käytetään myös tasoittamaan mm. raskaus- ja aknearpia.

 Jo yksikin mikroneulauskerta antaa näkyviä tuloksia, mutta pitkäaikainen hyöty saadaan vasta tekemällä useampi hoito , esimerkiksi kolmesta viiteen, riippuen halutusta tuloksesta. Ja ylläpitämään saavutetut tulokset säännöllisillä hoidoilla noin 2 kk välein.

Happohoito 60min. 70€

Erilaisiin iho-ongelmiin: Ihon epäpuhtaudet, pigmenttiläiskät, rypyt, juonteet, epätasainen iho, laajentuneet ihohuokoset, aknearvet, auringon aiheuttamat ihovauriot, harmaa iho.  Happokuorinta on hyvä vaihtoehto myös nuorelle, joka kärsii ihon epäpuhtauksista. Ei hilseilyä eikä kovaa punoitusta hoidon jälkeen. Sis. alkupuhdistuksen, hapon, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, hoitoseerumin imeytyksen, naamion sekä hoitovoiteet.

Miesten kasvohoito päähieronnalla 60min.  62€

Miehille erinomainen hoito kaikkiin iho-ongelmiin. Kosmetologi katsoo ihon mukaan  tarvittavat hoitotuotteet ja tarvittaessa laitteen. Päähieronta rentouttaa, kirkastaa ajatuksia ja saa veren kiertämään. Erinomainen lahjaidea esimerkiksi syntymäpäiville, isänpäiväksi tai pukinkonttiin.


Silmänympäryshoito 40min. 42€

Silmänympäryshoito vaalentaa tummia silmänalusia,häivyttää juonteita  sekä vähentää väsymyksen merkkejä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hellävaraisen kuorinnan, tehoseerumin, lymfaattisen turvotusta poistavan hieronnan sekä naamion ja loppuvoiteet.


KÄSIEN JA JALKOJEN HOITO AMMATTITAIDOLLA

Käsihoito 45min. 55€

Kun kätesi ja kynsinauhasi ovat kuivat

Kylvetys, kuorinta, kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen,hieronta, naamio ja lakkaus.

Jalkahoito 75min. 58 €

Kun jalkapohjasi ovat kuivat ja karheat

Täydellinen jalkahoito
Kylvetys, kuorinta, kynsien leikkaus, viilaus, kynsinauhojen siistiminen, kovettuminen ja känsien poisto, raspaus, hieronta, hoitonaamio ja lakkaus.

Varpaankynsien lyhennys tai känsän poisto 20min 25€

Varpaankynnet leikataan ja viilataan. Tai tämän hoidon voi varata ajanvarauksessamme myös jos sinulla on kipeä känsä ja se halutaan poistaa.

Kestolakkaus käsien kynsiin tai varpaankynsiin 50€

Pientä piristystä arkeen

sis. kynsien siistimisen ja kestolakkauksen.


VARTALOHOIDOT

Selänpuhdistus 45min. 55€

Timanttihionta, ultraäänikuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio, loppuvoide

Selluliittihoito yksi alue 45min. 75€

( reidet, vatsa, peppu, allit ) 

Kuorinta, ultraääni imeytys, naamio, loppuvoide


Hemmotteleva puolivartalohieronta  45 min. 45€
Hemmotteleva puolivartalohieronta 60 min. 62 €
Hieman kevyemmillä hierontaotteilla tehty perinteinen hieronta.

Aromahieronta 45min. 45€

Aromahieronta 60 min. 62€

Aromahieronta on rentouttava koko vartalon hoito. Hieronta tehdään rauhallisilla liikkeillä ja se on kevyempää kuin klassinen hieronta. Se on lempeä ja luonnollinen tapa tukea terveyttä sekä kokonaisvaltaista mielen ja kehon hyvinvointia.  

Hemmotteleva kuumakivihieronta 60min. 62€

 Lämpöhoito lievittää kipua, tehostaa veren- ja lymfakiertoa, rentouttaa lihaksia ja lisää sidekudoksen elastisuutta sekä rauhoitta ja tasapainottaa hermostoa. 

 


Kulmien ja ripsien kestovärjäys kasvohoidon yhteydessä 20€ (sis. muotoilun)

-kulmat tai ripset 10€

-kulmat + muotoilu 15€

-ripset + kulmat + muotoilu 25€