Tiimi
Zaparossa sinua palvelee huippuammattilaisten iloinen tiimi, joka on valmis haastamaan itsensä joka päivä. Palvelemme sinua kokonaisvaltaisesti rennolla otteella kauneuden kaikilla osa-alueilla.Haluamme tuottaa laadukasta ja miellyttävää parturi-kampaamo- ja kauneudenhoitopalvelua jokaiselle asiakkaallemme osaavissa käsissämme. Meidän puoleen voit kääntyä kaikissa hiuksiin ja ihoon- sekä kauneudenhoitoon liittyvissä asioissa. Samalla kun suot itsellesi ihanan hemmotteluhetken, saat myös uuden piristyneen näyttävän ilmeen. 

Kosmetologi Tania

Luova Tania rakastaa työtään kosmetologina ja panostaa asiakaspalveluun. Luonteeltaan hän on huolellinen ja tarkka. Työkavereiden mielestä Tania on eläväinen ja hassu pohdiskelija.

Motto: Ylpeä ei saa olla, mutta ammattiylpeä pitää olla.


Paruri-kampaaja Olga

Kosmetologi Niina

Herttainen Niina on taitava ja tarkka tekemään ripsipidennyksiä ja microblading kulmia. Luonteeltaan hän on sydämellinen ja rauhallinen. Työkavereiden mielestä Niina on hauskaa seuraa. 

Motto: Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. 

Parturi-kampaaja Sini (Äitiyslomalla)

Parturi-kampaaja Nina

Valloittava Nina on Zaparon omistaja. Hänen bravuuri on lyhyiden ja polkkamittaisten hiusten erilaiset leikkaukset. Luonteeltaan hän on menevä ja puhelias. Työkavereiden mielestä hyväntuulinen ja humoristinen työkaveri.

Motto: Älä tee niinkuin minä teen. Tee niinkuin minä sanon. 

Parturi-kampaaja opiskelija Johanna