Ajankohtaista

Parturi-kampaaja Kati on uusi tiimiläisemme!

Intohimoni ja haaveammattini on aina ollut kauneuden parissa. Siksi olen kouluttautunut monipuolisesti alalle. Viimeiset 10 vuotta olen työskennellyt pääosin parturi-kampaajana. Minulta luonnistuvat erilaiset leikkaustekniikat ja seuraan hiusten värjäyksen uusimpia trendejä sekä kouluttaudun niihin. Hiusten värjäykset, leikkaukset, juhla-, ja pikakampaukset sekä meikkaukset ovat ominta alaani. Teen myös kynsien kestolakkauksia ja ripsipidennyksiä. Parasta työssäni on onnellinen ja tyytyväinen asiakas. Työssäni palkitsevinta on asiakkailta saatu hyvä palaute ja kannustus. Katille pääset varaamaan aikoja ajanvaraus osion kautta!

TARJOUS !!

MAALISKUUSSA BIODROGA Happohoito 60min.  55€ norm. 70€

Erilaisiin iho-ongelmiin: Ihon epäpuhtaudet, pigmenttiläiskät, rypyt, juonteet, epätasainen iho, laajentuneet ihohuokoset, aknearvet, auringon aiheuttamat ihovauriot, harmaa iho. Happokuorinta on hyvä vaihtoehto myös nuorelle, joka kärsii ihon epäpuhtauksista. Ei hilseilyä eikä kovaa punoitusta hoidon jälkeen. Sis. alkupuhdistuksen, hapon, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, hoitoseerumin imeytyksen, naamion sekä hoitovoiteet.


Sinun etusi

  • Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 27€
  •  NUOREMMAN KAMPAAJAN Olgan tekemiä töitä  -20% alennuksella normi hinnoista.  ALENNUS KOSKEE HIUSTEN VÄRJÄYKSIÄ JA LEIKKAUKSIA!

              ( EI KOSKE esim.kampauksia, ripsitöitä, eikä hiustenpidennyksiä.)  

Opiskelija-alennus

 Meiltä saat opiskelijakortilla alennusta -15%. Alennusta saa klo: 10-15 välisenä aikana HIUSTEN LEIKKAUKSISTA, VÄRJÄYKSISTÄ, KASVO- JA JALKAHOIDOISTA!