Ajankohtaista

Kutsu Zaparon pikkujouluihin!

Vietämme pikkujouluja asiakkaidemme kanssa 22-23.11.2019 Luvassa arvontaa, josta voi voittaa kuumakivihieronnan ja tuotteita ! Tarjolla glögiä ja piparia.

Erityistarjouksena Biodroga kasvohoito ilmaiseksi yhden tuotteen ostajalle! (tuotteet alkaen 29€)

Kasvohoitoon voit varata ajan nettiajanvarauksestamme nimellä Biodroga pikkujoulu tai nro:sta 0449869900. Ajat menevät nopeasti! 

Kaikki tuotteet kyseisinä päivinä -20% Myös ihana Biodroga! (tarjous ei koske Biodroga kasvohoitoon tulleita, ellei osta toista tuotetta)

Kampaamopuolella kaikki kyseisinä päivinä tehdyt hiustyöt sisältävät sinulle ilmaisen pikakampauksen! Hyödynnä tämä tarjous pikkujouluihisi ja varaa aika leikkaukseen tai värjäykseen. 

Olette kaikki tervetulleita pikkujouluilemaan ja tuoteostoksille! 


Sinun etusi


KAMPAAMOSSA

 leikkauksen yhteydessä Glossing kiiltosävytys 1/2 hintaan 

KAUNEUSHOITOLASSA

 

 TÄYDELLINEN JALKAHOITO 60 €

   (sis. Kylvetys, kuorinta, kynsien leikkaus, viilaus, kynsinauhojen siistiminen, kynnen pinnan puhdistus, kovettuminen ja känsien poisto, raspaus, hieronta, hoitonaamio ja lakkaus)


KUUMAKIVIHIERONTA 62€  

(kivien tuottama lämpö lievittää kipua, tehostaa veren- ja lymfakiertoa, rentouttaa lihaksia ja lisää sidekudoksen elastisuutta sekä rauhoitta ja tasapainottaa hermostoa.)  

 

  • Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 25€
  •  Harjoittelija Olgan tekemiä töitä  -30% alennuksella normi hinnoista. (Ei koske erikoistöitä, eikä jo alennettuja hintoja)

              ( erikoistöitä ovat esim.kampaukset, ripsien kestotaivutus, hiustenpidennykset.)  

UUTTA ZAPAROSSA!!

Kulmakarvojen laminointi 49€