Oulu Puh. 044 986 9900

Zaparon uutuudet

RevitaLash Advanced – ripsien hoitoaine

 

RevitaLash Advanced on erittäin tehokas ripsienhoitotuote, joka on suunniteltu kaunistamaan ja ravitsemaan omia luonnollisia ripsiäsi. Se hoitaa silmäripsiä ja ehkäisee niiden haurastumista ja katkeilua. Hoitamisen lisäksi RevitaLash tukee ja ravitsee ripsen kasvua saaden ripset näyttämään säännöllisellä käytöllä entistä pidemmiltä ja tuuheammilta.

 

Testattu ihotautilääkärin valvonnassa • Testattu silmälääkärin valvonnassa • Kliinisesti testattu • Hypoallergeeninen • Ei aiheuta ihoärsytystä

 

Revitalash kuva

 

 

 

NIOXIN

Nioxin hiustenhoitotuotteet on ratkaisu oheneville hiuksille. Nioxin tuotteiden räätälöidyt teknologiat vahvistavat, ravitsevat ja korjaavat hiuksia hiuspohjasta alkaen ja täten antavat paksumman ja tuuheamman näköiset hiukset ilman sivuvaikutuksia.

 

Zaparosta löydät:

3-Osaiset hoitotuotteet – Puhdistaa, tasapainottaa ja hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa.

Tehohoidot – Erikoistuotteet, jotka täydentävät hiustenhoitoa keskittyen ohentuneisiin alueisiin tai äärimmäisen kuiviin ja vaurioituneisiin hiuksiin.

3D-muotoilutuotteet – Muotoilu tuotteet lisää hiussäikeiden läpimittaa, auttaa suojaamaan hiusten tiheyttä ja antamaan tuuheamman lopputuloksen

 

 

 

 

 

nioxin kuva

 

 

 

Wella Color Fresh – suoravärit

Wellan upeat Color Fresh suoravärit levitetään puhtaisiin kuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 20-30 minuuttia halutusta intensiivisyydestä riippuen.

color fresh paketit parempiko

color fresh värit