Oulu Puh. 044 986 9900

Luonnollisin Mago hiustenpidennys nyt meiltä!!

SIMPLY NATURAL MAGO

Mago -pidennystekniikkaa on kehitetty vuodesta 2004 lähtien. Simply Natural -tehtaalla haluttiin kehittää luonnollisin mahdollinen tapa lisätä hiusta asiakkaan omiin hiuksiin. Tapa, jossa kiinnitykseen tai poistamiseen ei käytetä mitään kemiallisia apuvälineitä tai edes sähköä. Haluttiin kehittää jo olemassa olevaa ja monipuolisimmaksi osoittautunutta sinettitekniikkaa eteenpäin. Hiukseksi valittiin sama hius, joka on toiminut kantavana osana Simply Natural -järjestelmää jo yli 10 vuoden ajan.

Viiden vuoden tuotekehityksen ja kolmen vuoden testauksen jälkeen syntyi Mago hair. Mago hair valmistui pitkän prosessin päätteeksi ympäristöystävälliseksi tuotteeksi, jolla saavutetaan parempi asiakastyytyväisyys kuin millään toisella pidennystekniikalla.

Vuonna 2010 teknisesti valmista Magoa alettiin patentoida. Tekniikalle on saatu 20 vuoden patentti kaikilla merkittävimmillä hiustenpidennysten markkina-alueilla – myös Suomessa.  Lisää Mago hiustenpidennyksistä voit lukea heidän virallisilta sivuiltaan http://simplynatural.fi/mago/

 

Mago pidennyksia saa tehdä vain koulutuksen käyneet alan ammattilaiset. Meiltä Zaparosta valmistui nyt 3 tuoretta Mago osaajaa, jotka loihtivat sinulle unelmiesi hiukset!

 

mago-sipe-ansku-maija

 

MITEN MAGO EROAA MUISTA PIDENNYKSISTÄ?

-allergiavapaa

-ympäristöystävällinen

-ei vaurioita hiuksiasi

-yksinkertainen kiinnitys

-helppo poistaa

-hiusten luonnollinen liike ja tunne päässä

 

Haluamme tarjota nämä upeat pidennykset tutustumishintaan 10% alennuksella marraskuun loppuun saakka!

 

MAGO PIDENNYSHINNASTO (3 punttia)

30 cm tarjous  378€ (norm 420)
50 cm tarjous  472,50€ (norm 525€)

Lisäpuntit 30cm = 84€

50cm = 120€

 
Tarjous voimassa marraskuun loppuun saakka Oulun ja Oulunsalon liikkeessä!
 TERVETULOA!! 😉

 

sipe-mago

maija-mago

ansku-mago