Oulu Puh. 044 986 9900

KESTOPIGMENTOINNIT

Microblading

(paina tästä 🙂 )

KULMIEN KESTOPIGMENTOINTI

Toiveena luonnollisen kauniit kasvoja kehystävät kulmakarvat? 3D tekniikalla tehtynä kestopigmentoinnissa saadaan aikaan luonnollinen sekä hienovarainen kasvojen omia piirteitä kauniisti korostava lopputulos.IMG_20170313_161314_841 Pigmentoinnin väri voidaan säätää alkuperäisten kulmakarvojen värin mukaan, jotta nämä näyttäisivät luonnollisilta. 3D-tekniikalla tehdään ensin kulmakarvoille tausta, jonka jälkeen täytetään aukkokohdat.

KÄSITTELY JA HOITO

Ennen hoidon aloittamista käydään kulmien muodot ja sävyt tarkasti läpi yhdessä asiakkaan toiveiden mukaan, jonka jälkeen pysyvä väri pigmentoidaan suunnitellusti. Aluksi käsiteltävä alue pintapuudutetaan ja tämän jälkeen ihon alle viedään väriainetta steriilillä neulalla.Välittömästi hoidon jälkeen kulmakarvojen värisävyt näyttävät tummemmilta kuin todellinen lopputulos. Käsittely tehdään aina kaksi kertaa noin 6vko:n välein pysyvän tuloksen saamiseksi. Lopputulos pysyy ihossa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Hoitoaika  on noin 2 h/krt

Käsitelty kulma ei vaadi erityishoitoa, mutta alueelle suositellaan hoitovoidetta. Hoidon jälkeen n.5-7vrk tulee välttää aurinkoa, voimakasta hikoilua,saunaa, alueen pesua ja meikkausta.

 

Tuntuuko pigmentointien hinta korkealta? Ihmetteletkö miksi esimerkiksi suosittujen 3D -kulmien  hinnoissa on suuriakin eroja? Ennenkuin päättää sijoittaa itseensä tietyn summan rahaa olisi hyvä ottaa selvää mistä hinta koostuu. Yleensä hinta perustuu tiettyihin seikkoihin, kuten materiaaleihin, aikaan tai tekniikkaan ym.

Käytämme laadukkaita ja parhaita Swiss Color pigmentointivärejä, jotka täyttävät kaikki turvallisuus vaatimukset.Swiss Color® kestopigmentointi värit ovat valmistettu sveitsissä noudattaen kaikkia Euroopan ys.unionin standardeja. Todella laadukkailla raaka-aineilla varmistetaan lopputuloksen värin intensiivisyys ja kestävyys.

Näin saamme aikaan laadukkaat ja todella pitkäkestoiset kestopigmentoinnit. Pigmentit ovat dermatologisesti testattu ja  hypoallergeeniset. Niiden ainutlaatuinen koostumus minimoi allergisten reaktioiden riskin. Pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, vaarallisia atso-värejä, ei PAH- yhdisteitä (Polysykliset aromaattiset hiilivedyt), eikä kiellettyjä raskasmetalleja, tai vaarallisia aromaattisia amiineja kuten NDELA!1489263516154Meillä 3D -kulmien kestopigmentointi tehdään alusta loppuun aikaa, tarkkuutta ja vakaata kättä vaativalla konetekniikalla.

Väripigmentit viedään ihon alle tyvisolukerrokseen pienen pienen nanoneulan avulla, joka mahdollistaa hyvin ohuet, luonnolliset, aidolta vaikuttavat karvat. Meillä pigmentointia ei viedä verinahkaan asti, eli toimenpide on hellävarainen, eikä ihoon aiheuteta näin ollen vaurioita, tai mikroarpea. Kudosta ei viilletä auki, niinkuin edullisemmassa microbladin (taffy) -tekniikassa. Microblading sopiikin paremmin niille, jotka eivät toivo niin pysyvää lopputulosta, sillä meidän tekemällä konetekniikalla pysyvyys on yleensä pitkäkestoisempi. Meidän väreillä ja tekniikalla kulmat eivät myöskään muutu parantuessaan niin radikaalisti, vaikka väri haalistuukin aina n. 30% toimenpiteen jälkeen. Kulmat tehdään aina kahteen kertaan ja vahvistuskerta sisältyy hintaan.

Käytössämme on hyvät puudustusaineet, jolloin saamme toimenpiteestä miellyttävämmän, sekä kivuttomamman. Useat asiakkaat ovat jopa nukahtaneet taitavan pigmentoijamme käsittelyyn.

Pigmentointi  sopii lähes kaikille perusterveille aikuisille. Se ei kuitenkaan sovi, jos:

•olet alle 18 vuotias

•olet raskaana tai imetät

•sinulla on flunssa tai muu tulehdus päällä

•käytät verenohennuslääkkeitä

•sinulla on vahva, jatkuva kortisonilääkitys

•olet Ruaccutan-kuurilla (viimeisimmästä kuurista tulee olla 12 kk)

•olet syöpähoidossa (viimeisimmästä hoidosta tulee olla 12 kk)

•sinulla on HIV-tartunta

•sinulla Keloidi tai muu arven liikakasvu

•podet ihosairautta, ihottumaa tai verenvuototautia

•sinulla on aktiivinen huuliherpes (huuliherpes ei suoranaisesti estä kestopigmentointia, mutta siihen tarkoitettu lääkitys pitää aloittaa 2–3 päivää ennen hoitoa).

Tarvitset lääkärin luvan pigmentointiin, jos

•olet diabeetikko

•sinulla on vahva verenpainelääkitys.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse (info@zaparo.fi) , tai soittaa liikkeeseemme p. 044 986 9900

HINNASTO:

Pigmentointi hinnasto

kulmat 3D karvatekniikalla………………440€)

huultenrajaus…………………………435€)

silmäluomen ylä- ja alarajaus…..415€)

silmäluomen ylärajaus…………….375€)

Tekijämme tällä hetkellä äitiyslomalla.Palaa töihin talvella 2019. Nyt saatavilla mikrobladingiä Niinan tekemänä.

 

lisää kuvia instagramissamme

https://www.instagram.com/zaparoulu/