Oulu Puh. 044 986 9900

B long teippipidennykset

Kaikki B’long-tuotteet valmistetaan tarkkaan valikoidusta ja korkealuokkaisesta 100% remy- aitohiuksesta. Ne ovat parhaat pidennykset, sillä remy tarkoittaa sitä, että hiukset on aseteltu tuotteeseen luonnollisen kasvusuunnan mukaisesti – tyviosa ylös ja latvat alas. Tämä ehkäisee hiusten takkuilua ja pidennykset käyttäytyvät, kuin omat hiukset – voit siis föönata, kihartaa tai suoristaa niitä, kuten omia hiuksiasi.
Kokopään pidennys teippipidennyksillä: kokopään teippipidennykseen tarvitset n. 2 pakettia B’long teippihiusta sekä 2 erikseen myytävää B’long pidennysteippiä. Teippipidennykset sopivat niin lyhyisiin, puolipitkiin kuin pitkiin hiuksiin. Halutessasi lisää pituutta kaikkialle hiuksiin, tulee omien hiusten olla vähintään 10 cm pituiset – myös niskasta. Näin varmistetaan, että lopputulos on mahdollisimman luonnollinen ja pitkäkestoinen.
Hiusmallin muutos teippihiuksilla: mallinmuutoksen voit tehdä lyhyisiinkin hiuksiin esim. pidentämällä otsahiukset tai lisäämällä hieman pidennysosioita kauttaaltaan hiuksiin muuttaen lyhyen tyylin polkaksi. Mallinmuutoksissa lisättävien hiusten määrä on saman verran tai vähemmän kuin tuuhennuksissa, riippuen halutusta lopputuloksesta.Teippipidennykset soveltuvat parhaiten niille jotka haluavat erittäin runsaat pidennykset.Teippien poistoon on kehitetty hyvin hellävaraisia hoitavia aineita mikä varmistaa oman hiuksen ehjänä pysymisen pidennysten noston ja poiston yhteydessä.Pidennysten huoltoväli on 6-8 viikkoa. Samoja hiuksia voidaan huoltaa keskimäärin kolmesti ennen hiusten uusimista. Huollon laiminlyönti tai huoltovälin venyttäminen johtaa nopeasti siihen että pidennysten kiinnityskohdat paistavat ilkeästi läpi omien hiusten lomasta.
B longin esimerkki hinnasto :laskettuna kahdella paketilla hiusta:
30cm hius 245.52e.45cm hius 305.04e ja 60cm hius maksaa 442.68e.Pro laatu 50cm maksaa 442.68.Lisäksi hiusten laitosta perimme tuntitaksan mukaan 75e tunti.Hinnat voimassa 2019. 
Varaathan ensin konsultaatioajan 15min,jonka aikana katsotaaan sinulle sopiva väri ja tilataan hiukset.Huomioithan että perimme hiuksen hinnasta puolet konsultaation yhteydessä.